Ook zoveel ideeën in je hoofd? - Happy Successful

Stel Menus in in het Admin Paneel

  • LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Ook zoveel ideeën in je hoofd?

Vorige week sprak ik onderneemster Marjolein. Zij deelden met mij wat er in haar omging. Dit is wat ze zei:

Ik heb zoveel ideeën.

Ik zie eigenlijk door het bomen het bos niet meer. 

Mijn ideeën zitten in mijn hoofd.

Mijn hoofd zit zo vol.

Ik onderneem geen actie.

En worstel met de tijd die ik heb.

Met welk idee kan ik het beste aan de slag? 

Waar begin ik?

Ik kom er niet uit en dan begin ik weer met iets nieuws.

Heel herkenbaar! Ik heb ook vaak veel ideeën. En 1 van mijn ideeën is het online zetten van een filmpje met tips om jou te helpen om te focussen. Zodat jij je bedrijf sneller kan laten groeien en een leuker leven kan leiden!

Nu bleef ik dat uitstellen, want ik had zoveel andere leuke ideeën. Uiteindelijk heb ik al mijn ideeën naast elkaar gezet en wat bleek: het maken van een wekelijks filmpje is toch echt het beste idee. Dus, vandaag gaat mijn eerste filmpje online… best spannend, maar ga nu echt stoppen met uitstellen en het gewoon doen. Bekijk mijn filmpje ” van ideeën naar actie” hieronder

Ik hoop dat ik je hiermee inspireer om ook jouw ideeën echt om te gaan zetten in acties. Welk idee ga jij verder uitwerken? Laat in het veld hieronder weten welke stap jij gaat zetten! Ik kijk ernaar om ze te lezen.

 

 

 

 

10 maart 2017

0 Reacties op "Ook zoveel ideeën in je hoofd?"

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *