Wat wil jij eigenlijk met je bedrijf & je leven? - Happy Successful

Stel Menus in in het Admin Paneel

  • LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Wat wil jij eigenlijk met je bedrijf & je leven?

Heb jij ooit gevoeld hoe het is als je graag een bijdrage wilt leveren aan een groter geheel maar het lukt niet? Of je ziet nog niet de grote lijnen?

Ik heb jarenlang mezelf voor de gek gehouden. Ik wilde graag een bijdrage leveren aan een groter geheel maar het lukte me niet. Vaak omdat het bedrijf waarvoor ik werkte continue van koers veranderde waardoor al mijn energie die ik in een project of plan had gestopt voor niks was geweest. Ik was bezig met anderen, wat zij van mij zouden vinden in plaats van wat ik belangrijk vind in het leven.  Iedereen zegt altijd dat ik zo’n sterke vrouw ben. Ik was altijd goed in het inleven in anderen en hielp andere graag met het halen van resultaten maar eigenlijk zorgde ik gewoon niet goed voor mezelf. Nul focus op mezelf en wat ik echt wilde. Waar was ik dan mee bezig? Ja, succesvol was ik wel, maar gelukkig totaal niet.

Voor mij was altijd het eindresultaat belangrijk want daarop meten we af hoe goed we het doen, maar daar gaat het eigenlijk helemaal niet om. Het gaat erom hoe jij als persoon gegroeid bent door het halen van dat eindresultaat. Want we richten ons leven toch zo in dat we er gelukkig van worden dat we die dingen doen die we echt leuk vinden?

Ik heb de afgelopen 6 jaren in het buiteland gewoond. Eerst in Suriname en daarna in Ghana, Afrika. Het was fantastisch ervaring die ik niet had willen missen, we hadden zoveel tijd voor elkaar, voor ons gezin. Het was altijd 30 graden daar. Misschien denk je, heerlijk maar ik besefte na 6 jaar dat ik eigenlijk ontzettend van de seizoenen in Nederland hou in plaats van dat hele warme weer. Ik miste het feit dat mijn kinderen niet op de fiets naar school konden, dat we niet konden wandelen in de bossen. Nu we terug zijn in Nederland, geniet ik daar zo van. Dus zorg ik dat ik de belangrijke momenten voor mij met de kinderen inbouw in mijn werk schema terwijl ik mijn bedrijf aan het uitbouwen ben. Daar word ik nou gelukkig van.

In het buitenland hielp ik meerdere ondernemers om hun bedrijf verder te laten groeien. Een van de ondernemers had echt 100 ideeën tegelijk. En er werd van het personeel verwacht dat ze al die 100 ideeën gingen implementeren. Er kwamen meerdere werknemers van dat bedrijf naar me toe met de vraag: waar gaan we naar toe met het bedrijf? Ik wil graag een bijdrage leveren maar er zijn zoveel ideeën, we weten gewoon niet wat we nu moeten doen. Wat is belangrijk en wat niet? We zijn helemaal “lost”. Het gevolg was dat men uiteindelijk helemaal niks ging doen. Toen besefte ik pas wat voor een impact het niet maken van keuzes op mensen heeft! Het feit dat er zoveel potentieel in mensen verloren gaat, was voor mij echt een eyeopener.

Dit is dan ook de grootste reden waarom ik doe wat ik doe. Mijn missie om duizenden vrouwen te helpen om zich te focussen komt diep van binnen. Ik heb zelf ervaren en gezien hoeveel potentieel er verloren gaat aan dingen die niet belangrijk zijn. Doordat we geen keuzes maken of doordat we continue van koers veranderen. Uiteindelijk is het essentieel dat je die keuzes maakt. Want anders gebeurt er niks of we doen dingen half waardoor we niet ons potentieel benutten en niet vooruitkomen. Geen keuzes maken, is ook een keuze!

Hoe zit jij hierin? Wat wil jij met je bedrijf & je leven? Ik ben erg benieuwd wat voor jou belangrijk is. Als je EN doet wat je leuk vindt EN die dingen kan inbouwen in je leven die jouw gelukkig maken, dan heb je echt goud in handen voor jezelf.

Deel de elementen van jouw ideale bedrijf en/of leven in het veld hieronder. Ik kijk ernaar uit om ze te lezen!

13 februari 2017

0 Reacties op "Wat wil jij eigenlijk met je bedrijf & je leven?"

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *