Happy & Successful in Business - Happy Successful

Stel Menus in in het Admin Paneel

 • LOGIN
 • Geen producten in je winkelmand.

Happy & Successful in Business:
Meer inkomen, meer klanten & vrijheid

Wil jij nu echt het bedrijf van je dromen creëren
en toch genoeg tijd voor jezelf en je gezin over hebben?

Stop ideeënchaos en keuzestress en stroomlijn je bedrijf

Bepaal wat je wilt en ga ervoor. Met een gefocust plan creëer jij daadwerkelijk het bedrijf van je dromen – zonder dat je uitgeput of gefrustreerd achterblijft.

 • Speciaal voor vrouwelijke ondernemers die hun bedrijf willen starten of professionaliseren
 • Ga doen wat je het allerleukste vindt en realiseer zo je ideale lifestyle
 • Verdien wat je nodig hebt (of juist veel meer!) – met behoud van je vrijheid, vrije tijd & gezondheid
 • Start september 2017 (je kunt je nu inschrijven).

INHOUD HAPPY & SUCCESSFUL IN BUSINESS

1x per maand een privé coachingsessie.

Onbeperkt vragen stellen via e-mail.

1x per 2 weken 60 minuten persoonlijke feedback in een online Q & A sessie.

1 terugkomsessie waarin we kijken naar wat je hebt bereikt en onderzoeken waar en hoe je kunt bijsturen

Een droombedrijf creëer je niet toevallig
Een leuk leven ontstaat niet als vanzelf

Je moet er wel wat voor doen.
De juiste keuzes maken en die consequent uitvoeren.
Natuurlijk bijsturen als dat nodig is.
En je niet bij de eerste de beste tegenslag uit het veld laten slaan.

Ik ken zoveel creatieve ondernemers die worstelen op hun pad. Die moeite hebben met het bepalen van een duidelijke richting voor hun bedrijf. Ze voelen zich overweldigd door alle mogelijkheden en kunnen daardoor niet kiezen. Met als resultaat dat ze ‘zwabberen’: ze hebben een onduidelijk profiel en trekken daardoor te weinig klanten aan.

Hartstikke jammer – want wat zou er allemaal voor moois kunnen gebeuren als je één van die briljante ideeën wél consequent uitvoert? Hoeveel mensen maak je dan gelukkig – inclusief jijzelf?

Stop met de bottleneck van je eigen bedrijf te zijn

Als jij zowel happy als successful wilt zijn, is het belangrijk dat je keuzes maakt en die in de praktijk brengt. Dat je ervoor kiest om je bedrijf zo te runnen dat het precies bij jou past. Dat geldt voor de klanten met wie je wilt werken en ook voor de sales- en marketingtechnieken die je gebruikt om ze te bereiken. Want als een van die manieren niet goed voelt, zal het niet voor je gaan werken.

Het is ook nodig dat je doorgaat als het moeilijk wordt. Als bijvoorbeeld het resultaat van een bepaalde actie tegenvalt. Of als je briljante idee in de praktijk toch minder briljant blijkt te zijn.

Vallen, opstaan en weer doorgaan. Dat is moeilijk, dat begrijp ik heel goed. Maar het is de enige manier om ook op de lange termijn succesvol te zijn.

Hoe zou het voor je zijn wanneer je:

 • Vanuit zelfvertrouwen keuzes maakt voor je bedrijf en je klanten
 • Een mindset aanleert die behulpzaam is en je wijst op kansen in plaats van problemen
 • Feedback en hulp krijgt om je diensten veel simpeler te verpakken en te verkopen
 • Systemen leert die je werk uit handen nemen zodat je veel meer doet in minder tijd

In het Happy & Successful programma draait het om structuur, accountability en feedback. Alles is erop gericht om jou te helpen bij het maken van keuzes die goed voelen en ervoor  zorgen dat jij in actie komt. Het is een programma van 5 maanden waarin jij je persoonlijke Roadmap to Success zowel creëert als in de praktijk brengt.

“Dit programma heeft mij het inzicht gegeven dat mijn professionele ambitie heel goed te combineren valt met mijn persoonlijke levensstijl. Voor mij stond dat altijd los van elkaar, maar nu zie ik in dat deze heel hecht met elkaar verbonden zijn. Ik heb nu helderheid & focus.” 

Happy & Successful bestaat uit 6 simpele stappen

1

Bepaal jouw doelen en levensstijl
Je onderzoekt welke kant je met je bedrijf op wilt en hoe jij je leven wilt inrichten. . Hoe wil je vorm geven aan zaken die belangrijk voor jou zijn, zoals vrijheid en zelfstandigheid? Zo creëer je alvast context en focus voor alle keuzes die je zult maken.

2

Ontwikkel je groeimindset
Je leert hoe je kunt omgaan met de onvermijdelijke beren op je weg. Zo is het makkelijk om je te houden aan gemaakte keuzes en trouw te blijven aan jezelf. Je krijgt bovendien het zelfvertrouwen dat nodig is om uit je comfortzone te stappen en dingen te doen die je nu misschien eng vindt.

3

Focus op je ideale klant
Je leert hoe je vanuit vertrouwen kiest voor de klant met wie je het liefst wilt werken zodat jullie er beiden happy van worden. Je weet precies waar jouw grootste kracht ligt en wat je klant van jou nodig heeft.

4

Versimpel je aanbod
Je leert hoe jij je aanbod zo vormgeeft en aanbiedt dat het onweerstaanbaar wordt voor je klanten. Zo lever jij je klanten maximale waarde en kun jij meer verdienen in minder tijd – met behoud van jouw speelruimte en vrijheid.

5

Krijg continu voldoende klanten
Je ontdekt hoe je meer dan genoeg klanten krijgt zodat jij het leven kunt leiden dat je wilt. Je kiest een aantal verkoop- en marketingtechnieken die specifiek bij jou en je klanten passen – en die jij ook leuk vindt om te doen. Zo krijg je met minder moeite meer klanten.

6

Blijf in beweging & check je voortgang
Je houdt de vaart erin en voorkomt dat je afgeleid wordt door nieuwe ideeën door je te focussen op de grote lijn. Je leert werken met een A4 Focussheet© als leidraad voor al je acties en gewoontes. Zo weet je elke dag precies wat je te doen hebt en zul jij je doelen qua omzet én vrijheid absoluut gaan halen.

 • Kies wat voor jou en je klanten werkt – meer hoef je niet te doen.
 • Leer praktische technieken voor meer focus en productiviteit.
 • Met templates en worksheets voor het maken en implementeren van keuzes.
 • Besloten Facebook-groep met andere deelneemsters voor support, inspiratie & motivatie.

Praktische info

Deze groepstraining duurt 5 maanden en begint in september 2017.

Ik geef de training in mijn kantoor die vlak bij een prachtig bosgebied ligt. Als je wilt kun je dus even lekker je hoofd leegmaken tijdens een boswandeling.

De locatie is Horstlaan 41, Driebergen. Goed bereikbaar, zowel met ov als auto. Parkeergelegenheid aanwezig.

 • 1x per maand een privé coachingsessie waarin we samen jouw ontwikkeling bespreken en jij geprikkeld wordt om nét dat extra stapje te zetten.
 • Onbeperkt vragen stellen via e-mail. Je krijgt binnen een werkdag antwoord zodat je niet stagneert in je proces.
 • 1x per 2 weken 60 minuten persoonlijke feedback in een online Q & A sessie. Jij en de andere deelneemsters sturen van tevoren vragen in. Reken maar dat je wat hebt aan alle antwoorden die jullie krijgen!
 • 1 terugkomsessie waarin we kijken naar wat je hebt bereikt en onderzoeken waar en hoe je kunt bijsturen.

Heb je belangstelling om mee te doen aan het Happy & successful programma?

Je kunt je opgeven voor een gesprek met ons.

Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen in de groep. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@happysuccessful.nl

Na je happy & successful metamorfose

 • Staat je bedrijf zo stevig als een huis. Alles loopt georganiseerd en gesmeerd. De angst dat je nergens aan toe komt of dingen vergeet, is omgezet in zelfvertrouwen en productiviteit.
 • Je verandert keuzestress – bijeffect van ideeën-overload – in keuzekracht: omdat je precies weet wat je wilt bereiken en hoe je daar kunt komen.
 • Je wordt niet wéér afgeleid door een briljant idee (wat in feite alleen maar een smoes is om niets te doen). Nu houd je je aan de keuze die je eerder gemaakt hebt. En dat slaapt een stuk lekkerder.
 • In plaats van elke dag te schipperen tussen en moe te worden van niks, ga je nu gefocust aan het werk (en dat levert je heel veel energie op!).
 • Die pijn in je hart en dat knagende gevoel dat je er niet bent voor je kinderen of partner verdwijnt en verandert in liefdevolle warmte en tevredenheid (terwijl je bedrijf gewoon doorgroeit!).

Omdat ik graag wil dat ook jij succesvol bent met je bedrijf, bied ik je een garantie aan. Indien je na het volgen en implementeren van dit programma geen voortgang hebt geboekt, krijg je je geld direct terug.

“Door deel te nemen aan het  programma heb ik echt geleerd om me te focussen & productiever te zijn. Hierdoor werd het voor mij vele malen makkelijker om mijn resultaten te bereiken.” 

Adelaide

Je denkt wellicht, waarom zou ik hulp vragen. Ik kan het toch ook alleen. Je kunt het alleen doen maar het gaat je veel meer tijd & energie kosten. Ik leer je de strategieën en technieken waardoor je je bedrijf veel sneller kan laten groeien (op jouw voorwaarden natuurlijk!).

In het verleden heb je misschien al trainingen of coaches gehad en je vraag je je misschien af, wat blijft daarvan overeind in de praktijk.  Het is vaak maar van korte duur, niet echt iets blijvends. Want vaak ben je het al snel vergeten en stel je het uit voor later. In mijn programma ga je het geleerde daadwerkelijk in de praktijk brengen (en ik ga je ook achter je broek aan zitten of je het daadwerkelijk hebt gedaan). Uitstellen is geen optie meer en het mooie is dat het tevens onderdeel uit gaat maken van de structuur van jouw bedrijf. Uitstellen wordt lastiger, de juiste keuzes maken makkelijker!

Wil jij happy & successful zijn?

Dan kom ik graag met je in gesprek.

Of wil je eerst meer weten? Stuur dan even een mailtje
naar info@happysuccessful.nl. Ik beantwoord graag je vragen.

Waar wacht je nog op. Vraag nu een gratis focus strategie gesprek aan zodat we samen kunnen gaan kijken hoe we  jouw te gek mooie bedrijf kunnen (uit)bouwen en je happy successful kunt zijn!