Sweet focus in 1 dag - Happy Successful

Stel Menus in in het Admin Paneel

  • LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Wil je met minder moeite meer bereiken?

Klik hier om het programma te bestellen

Sweet Focus in 1 dag

Eerlijk zeggen. Wat doe je liever:
20 dingen half of 2 dingen supergoed?

Eendaagse training voor ambitieuze ondernemers die meer focus willen in hun bedrijf.

Voor ondernemers die met minder moeite meer klanten, meer inkomen & vrijheid willen.

Ondernemers die een eind willen maken aan keuzestress
en (voldoende) geld willen verdienen met dat wat ze het liefste doen.

Jij wilt een bedrijf waar je je ziel en zaligheid in kunt leggen. Maar je vindt het lastig om keuzes te maken.

Ideeën verzinnen en mogelijkheden zien is een makkie als creatief persoon.

Er zijn immers tig soorten klanten met wie je zou kunnen werken.
Tig manieren waarop jij ze zou kunnen benaderen.
Tig aantrekkelijke producten en diensten die je zou kunnen verzinnen.

Elk idee lijkt even goed. Kiezen is onmogelijk. En natuurlijk hartstikke eng. Want hoe weet je nou welk idee gaat werken? Misschien ben je zelfs wel bang dat je je gaat vervelen als je één idee kiest.

Te veel ideeën vormen een kwaal waar veel creatieve ondernemers aan lijden – en daar hoef je echt geen grafisch vormgever voor te zijn. Je hebt gewoon geen idee wat je moet kiezen of wat je moet doen. Je blokkeert en wordt passief.

Ja, ik meld mij aan voor het programma!

1 dag training

Oefeningen, templates, die je gaan helpen om te focussen.

Focus checklist & kalender

Wat jij nodig hebt is focus

Goede ondernemers hebben goede ideeën.. Dat is absoluut waar. Maar dat niet alleen.
Ze kiezen er zorgvuldig de beste uit en gaan er voluit mee aan de slag.

Geloof mij, zekerheid vooraf over welk idee het beste is, zul je niet krijgen. De enige zekerheid die je hebt is dat je nóg meer ideeën zult krijgen. Dat kun je nu eenmaal niet uitzetten. Dat is juist je kracht en zonder dat zou jij je gefrustreerd voelen, toch?

Je kunt beter gewoon accepteren dat je ideeën zult blijven krijgen. Maar zorg er alsjeblieft wel voor dat wij – ik en je klanten – kunnen genieten van wat jij te bieden hebt.

En of je nu een starter of je bedrijf naar “the next”willen wil tillen: als jij wilt groeien met je bedrijf moet je kiezen. Voor jezelf en het leven dat je wilt leiden én voor je klanten en voor je bedrijf.

Misschien wil je niet meer ’s avonds werken en zou je overdag productiever willen zijn. Misschien heb je een scherpere niche nodig en is het zaak dat je afscheid neemt van bepaalde klanten. Of misschien is het verstandig om een eind maken aan het doolhof aan diensten dat je inmiddels hebt gecreëerd.

Kortom: je zult moeten kiezen.

“Voor ik met Lysanne ging werken, was ik veel te chaotisch bezig. Ik had moeite met plannen en vond het lastig hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. En ik kon nauwelijks rondkomen van mijn bedrijf. Nu ik de [focusdag bij Lysanne] heb gedaan, heb ik de beschikking over praktische technieken die  mij een enorme boost hebben gegeven. Ik heb meer overzicht in mijn dagelijkse bezigheden en werk daardoor veel efficiënter. Ik heb veel meer rust gekregen bij wat ik doe. Plus: mijn bedrijf loopt beter dan ooit!”

En weet je wat er dan gebeurt?

Je voelt je opgelucht. Eindelijk heb je rust in je hoofd. Je slaapt beter. Elke dag word je energiek wakker met een helder plan voor de dag. Je knagende gedachten (‘is dit wel goed genoeg’) en onzekerheden (‘ben ik wel goed genoeg’) verdwijnen – want je weet precies wat je moet doen om resultaten te bereiken.

Verveling? No way.  Je ervaart juist lol en voldoening van het succesvol uitvoeren van een beperkt aantal ideeën.

En je weet: klanten houden van ondernemers met focus. Ze houden niet van twijfelkonten. Want als jij niet voor hen kiest, waarom zouden zij dan voor jou kiezen?

Wil jij meer focus zodat je makkelijk keuzes maakt die 100% goed voelen én goed blijven voelen?

Mijn advies: kom naar de Focus in 1 dag training. Alles in deze eendaagse training is erop  gericht om jou te helpen bij het maken van die belangrijke keuzes.

Ik leer je hoe je met simpele en praktische oefeningen meer focus krijgt op wat je in je leven en werk wilt bereiken. Je krijgt handige templates en checklists die hun waarde ruimschoots hebben  bewezen en jou het zware werk uit handen nemen. Deze training maakt het werken in je bedrijf een stuk leuker en makkelijker (want waarom zou je het wiel opnieuw willen uitvinden als ik het je kan leren?!).

Je onderzoekt hoe jij je leven en werk wilt inrichten. We werken aan de basis van je bedrijf en de keuzes die je daarvoor moet maken.  Je ontwikkelt een groeimindset die je zal helpen trouw te blijven aan gemaakte keuzes. En je leert hoe je kunt omgaan met onvermijdelijke tegenslagen. Wat doe jij als de going gets tough? Better be prepared!

Hoe verlaat je de training?

Met een sweet, sweet focus op het succes van je bedrijf! Want je weet precies wat je de komende tijd gaat doen. Alsof er een knop in je hoofd is omgezet, word je niet meer afgeleid door al die mooie ideeën. Je kunt ze gewoon parkeren en doorgaan op de weg die je bent ingeslagen. Je hebt een duidelijk richting voor je bedrijf.  Je hebt bovendien een inspirerende actielijst waarvan je weet dat die je resultaat brengt.

Waarom deze Sweet Focus training een must is voor jou

  • Omdat je wilt stoppen met dromen over je ideale bedrijf – je wilt nu eindelijk doorpakken, zonder jezelf of anderen tekort te doen.
  • Omdat je uit alle ideeën voor je bedrijf het beste wilt kiezen zodat je geld kunt verdienen met wat je het liefste doet.
  • Omdat je weet dat je meer nodig hebt dan slechts een vaag beeld van wie je wilt helpen – ook al vind je het nu nog moeilijk om te kiezen.
  • Omdat je behoefte hebt aan structuur die je helpt bij het stroomlijnen van je creatieve energie – zonder die te blokkeren.
  • Omdat je weet dat er  beslist beren op je pad komen, en je daarop voorbereid wilt zijn. Zodat jij gewoon kunt door gaan met het creëren van je ideale bedrijf en lifestyle.

Praktische info

Deze training is op 2 juni 2017 en duurt van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik geef de training op mijn kantoor dat vlakbij een prachtig bosgebied ligt. Als je wilt, kun je dus even lekker je hoofd leegmaken tijdens een boswandeling.

De locatie is Horstlaan 41, Driebergen. Goed bereikbaar, zowel met ov als auto. Parkeergelegenheid aanwezig.

Omdat ik graag wil dat ook jij gelukkig & succesvol wordt, bied ik je een garantie aan. Indien je na het volgen en implementeren van dit programma geen voortgang hebt geboekt, krijg je je geld direct terug.

Investering

Een dag als dit is eigenlijk onbetaalbaar als je ziet wat het je op gaat brengen. € 500 zou nog een koopje zijn. Maar, ik wil de investering een no-brainer voor je maken omdat we weten hoeveel leuker je leven kan worden nadat je deze training hebt gevolgd. Zodat geld in elk geval geen excuus kan zijn om weg te blijven ;-).

Deelname aan deze training is slechts € 197,- exclusief BTW.
Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur ontvangt per e-mail ontvangt én alle benodigde informatie voor de training. Let op: er is slechts plek voor 20 personen dus wees er snel bij!

‘Maar wat levert het me op, Lysanne?’

Vooral focus, zelfvertrouwen en stevigheid. Je weet nu precies hoe je ideale leven en onderneming eruitziet. Daardoor heb je een anker voor alle keuzes die je gaat maken. Je ziet direct of het past bij wat je wilt bereiken.

Je zegt goodbye tegen keuzestress, twijfels en onrust. Jouw ideeënrijkdom is een groot talent. Maar wat heb je eraan als het bij abstracte ideeën blijft? Nu ga je er eindelijk concreet mee aan de slag.

Je hebt een kristalhelder beeld van je ideale klant. Die precies past bij jou en je capaciteiten en levenservaring. Daardoor wordt het ook makkelijker met hem of haar in gesprek te komen.

Je weet en voelt: ‘Ik ga het gewoon NU doen.’ Je bent realistisch genoeg om te beseffen dat je pad als ondernemer niet alleen maar over rozen gaat. Maar je hebt nu een antwoord op alle uitdagingen en tegenslagen die er op je pad zullen komen. Je stopt niet, maar gaat gewoon door. Al is het uit je comfortzone…je hebt een concreet stappenplan zodat je precies weet welke acties zorgen voor de beste resultaten.

Al deze groeistappen zorgen ervoor dat je dichter bij het realiseren van je droom komt. Je krijgt meer klanten en omzet – zonder dat dit ten koste gaat van de tijd en energie die je veel liever (ook) aan jezelf en je gezin wilt besteden.

“Omdat ik een druk leven heb met een gezin van drie kinderen, een eigen onderneming  en ook graag een leuk sociaal leven wil hebben is het belangrijk voor mij om mijn energie goed te gebruiken en een goede balans te bewaren.. Na de focus dag heb ik heldere keuzes gemaakt en  een basis gelegd om op verder te bouwen. Ik realiseer mij nu hoe belangrijk het is heldere keuzes te maken in wat ik wel en niet wil doen. Dit heeft me enorme rust gegeven en de ruimte om verder door te groeien.” 

HEB JIJ BEHOEFTE AAN MEER FOCUS EN MINDER AFLEIDING?

Wil jij doelgericht aan het werk in je bedrijf en eindelijk je goede ideeën in de praktijk brengen? Meer bereiken met minder moeite?

Of wil je eerst meer weten? Stuur dan even een mailtje naar info@happysuccessful.nl. We beantwoorden graag je vragen.

Oh ja, en ik biedt trouwens ook een 30 dagen geld terug garantie aan. Waarom doe ik dit? Omdat ik graag wil dat je Happy successful bent en ik ervan overtuigd ben dat ook jij veel meer kan gaan bereiken door minder hard en slimmer te werken!

Mocht je nog twijfelen of deze dag echt iets voor je is of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken per e-mail.