Over Lysanne - Happy Successful

Stel Menus in in het Admin Paneel

  • LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Als je succes & echte vrijheid wilt

dan ben je op de juiste plek!

Je hebt de afgelopen tijd ideeën geïmplementeerd in je bedrijf, je hebt hard gewerkt en je hebt enig succes geboekt. Misschien heb je al een aantal klanten, heb je een succesvolle lancering gedaan, en misschien ben je bezig om de volgende stap te zetten…

Je droomt van zakelijk succes, op jouw voorwaarden. Succes zodat jij kunt doen wat je het allerliefste doet (en er goed voor betaald wordt) en je vrijheid hebt om het leven te leven dat je echt wilt leven.

Maar het volgen van je eigen pad komt niet zonder uitdagingen. Je bent elke dag heel druk met de dagelijkse bezigheden en je realiseert je dat je (nog) niet bent beland waar je graag zou willen zijn.

  • Als ondernemer doe je veel zelf en werk je heel hard om je resultaten te kunnen bereiken.
  • Je hebt grote dromen en ideeën – je leest boeken, volgt programma’s – die het mogelijk zouden moeten maken om je ideeën werkelijkheid te laten worden (maar wie heeft er de tijd voor als je te druk bent met je dagelijkse beslommeringen?).
  • Je realiseert je dat je niet echt kunt genieten van het succes dat je al bereikt hebt… (wanneer was de laatste keer dat je een echte vakantie had?).

Wil je mijn focus tips ontvangen?

vul dan je naam & e-mailadres in

Het kan echt anders! Laat mij je helpen om te gaan focussen zodat je minder hard hoeft te werken, je jouw bedrijf kan laten groeien en je echte vrijheid ervaart. Meer gestroomlijnd, en succesvoller dan ooit!

In mijn hele carrière heb ook ik altijd heel hard gewerkt om mijn resultaten te bereiken. Succes was voor mij een zo hoog mogelijke omzet halen in een bedrijf. Het koste me altijd heel veel energie en ik was altijd te druk met van alles.

Ik voelde me opgejaagd, onrustig en ik vond dat ik alles altijd heel goed moest doen. Ik was totaal niet gefocust.  Door de jaren heen ben ik gaan zoeken naar alternatieve manieren om mijn doelen te halen zonder dat daar al mijn energie & tijd in ging zitten. Met succes heb ik mijn Focus Roadmap ontwikkeld & geïmplementeerd; een stap bij stap benadering om gefocust te blijven en resultaten te bereiken. Uiteindelijk ben ik ook succes anders gaan definiëren. Ik wilde succesvol en gelukkig zijn en voor mij is dat het werk doen wat ik echt leuk vind met voldoende tijd voor mezelf en mijn gezin. De vrijheid hebben om mijn bedrijf te runnen op mijn manier. De vrijheid hebben om te kunnen genieten  van familie en vrienden. En de vrijheid hebben om 100% tijd voor mezelf te nemen (zonder me schuldig te voelen).

Ik geloof sterk dat een ieder succesvol & gelukkig kan zijn met de juiste focus! Focus op wat je echt wilt bereiken met je bedrijf & je leven. Focus op hoe je iets in de praktijk gaat brengen.  80% van je succes & geluk hangt af van de manier waarop je het in de praktijk brengt. Ik ben van mening dat door focus ook jij meer kan bereiken in je leven dan jezelf ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Met wie wil ik werken?

Mijn klanten zijn vrouwen die energiek, actiegericht zijn en voor resultaten gaan. Vrouwen die het gevoel hebben dat ze meer uit zichzelf kunnen & willen halen. Vrouwen die hun bedrijf willen uitbouwen op hun voorwaarden en daarnaast voldoende tijd willen hebben voor hun gezin of zichzelf. Ze weten dat er meer inzit dan ze nu laten zien. Ze willen graag hun potentieel benutten. Deze vrouwen weten dat je in jezelf moet investeren als je succes wilt behalen. Waarom wil ik met deze vrouwen werken?  Omdat ik geloof dat deze vrouwen echt in staat zijn om een impact te kunnen maken. Ze zijn niet bang om fouten te maken, ze zijn gedreven om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen en willen naast het runnen van hun bedrijf genieten van hun vrijheid en het leven. En deze vrouwen zijn gewoon super leuk om mee te werken..

Waarom zou je met mij werken?

Mijn passie is om zaken te versimpelen. Ik heb een sterk inlevingsvermogen en een hoog energie niveau. Waarom maken we dingen zo ingewikkeld? Alles heeft te maken met de keuzes die je maakt! Ik heb zelf een bedrijf gerund dat groeide van bijna geen omzet naar 220.000 euro omzet in 1.5 jaar en ik werkte 4 dagen in de week en was elke dag om 17.00 uur thuis om bij mijn gezin te kunnen zijn. De juiste balans vinden hierin heeft alles met focus te maken. Als je op zoek bent naar structuur, concrete stappen voor groei & versimpeling van je bedrijf (& dus je leven) dan ben ik de persoon die je zoekt.

Wat wil ik bereiken?

Mijn visie is om duizenden vrouwelijke zzp-ers te helpen om zich te focussen zodat zij het maximale uit zichzelf kunnen halen en gelukkig & succesvol kunnen zijn!  Ik vind dat er zoveel potentieel verloren gaat doordat we geen keuzes maken. Mijn missie is dan ook om een beweging te creëren van duizenden energieke vrouwen die gelukkig & succesvol zijn en de “Focus”  vibes doorgeven aan anderen. Wil je onderdeel uitmaken van deze beweging? Meld je dan aan voor de wekelijkse focus tips op deze pagina.

Lysanne heeft bij grote en kleine bedrijven gewerkt, in drie verschillende continenten. Zij is 8.5 jaar werkzaam geweest bij Heineken in diverse commerciële functies. In Zuid-Amerika was zij verantwoordelijk voor een commerciële organisatie en heeft zij meer dan 40% groei gerealiseerd binnen 1 jaar. 

 

In Afrika was zij de Managing Director van de “Ghana Netherlands Business & Culture Council”. Zij hielp Nederlandse bedrijven & ondernemers met het opstarten & uitbouwen van hun bedrijven in Ghana. In 1.5 jaar heeft zij de omzet 6x laten groeien en dit bedrijf uitgebouwd tot een financieel gezond bedrijf. Zij is samen met een partner een eigen bedrijf begonnen. Uiteindelijk heeft zij besloten om hiermee te stoppen en runt zij nu haar eigen bedrijf “Happy Successful” in Nederland.  

Lysanne heeft 3 jaar ervaring in het ontwikkelen en creëren van focus en is een toonaangevende Focus coach in Nederland!